Bronpunt Therapie richt zich op de gezondheid van ieder individu

Volledige lichaamsscan. zowel voor acute als preventieve behandeling van gezondheidsklachten.

Epigenetische scan 260 euro (aan te raden optie - traject voor periode van 1 jaar)


Biomagnetic Pair paren magneten van tegengestelde lading om gebieden in het lichaam te depolariseren die uit evenwicht zijn door ziekteverwekkers of andere factoren die energetisch en vibrationeel resoneren. Het is ook anders in die zin dat het het vermogen heeft de werkelijke oorzaak van de ziekte te bestrijden, vooral virussen

Magneettherapie   3 h / Kosten 160 euro


De nieuwe start naar een lichter leven !

Tijdens het ResetPlus programma ga je op zoek naar de voor jou juiste voeding. Tijdens dit holistische voedingsprogramma maak je opnieuw connectie met je natuurlijk gewicht, vitaliteit, welzijn, levensvreugde en authenticiteit. 


"Darmgezondheid" heeft betrekking op het functioneren van de vele onderdelen van het maag-darmkanaal, waaronder het delicate evenwicht van bacteriën en de productie en afscheiding van specifieke immuuncellen, neurotransmitters en enzymen, die allemaal een enorme invloed hebben op onze algehele gezondheid.

Darmtherapie 140 euro ( bedrag excl stoelgangonderzoek)


Deze behandeling stimuleert het parasympatische zenuwstelsel, wat de reactie van uw lichaam op stress kan veranderen. Het helpt een toestand van diepe rust en ontspanning te bevorderen, verlicht spierspanning en kan ook de bloedsomloop en het bewegingsbereik verbeteren.

Unwind bodywork : 60 euro / 1h - 100 euro / 1.5h


De Spirituele Energie Massage is voor iedereen een middel om een volmaakte, harmonieuze relatie te scheppen tussen het eigen lichaam en het kosmische bovenbewustzijn

Energetische behandeling : 60 euro / 1h - 100 euro / 1.5h


Afslankprogramma met darmtherapie 140 euro (bedrag excl stoelgangonderzoek en Resetplus ampullen)


De zuiveringsmethode is gericht op het opheffen van blokkades, waardoor het lichaam de opgeslagen belastende stoffen kan afvoeren en orgaanfuncties worden verbeterd. De aanpak omvat één of meer  zuivering- en/of balanskuren, voedingsadviezen en  supplementen ter ondersteuning.


Voor meer info ivm consultprijzen kan je hieronder contact met mij opnemen.