Bronpunt Therapie richt zich op de gezondheid van ieder individu

De Detoxmethode is gericht op het opheffen van blokkades, waardoor het lichaam de opgeslagen belastende stoffen kan afvoeren en orgaanfuncties worden verbeterd. De aanpak omvat één of meer  detox- en/of balanskuren, voedingsadviezen en  supplementen ter ondersteuning.

In het moderne leven worden we voortdurend blootgesteld aan schadelijke gifstoffen, zoals uitlaatgassen van auto's in de lucht, zware metalen in het water en pesticiden op ons voedsel. Verergerd door slechte voeding en keuzes in levensstijl, kunnen deze gifstoffen zich in ons lichaam ophopen tot hoge concentraties gifstoffen, die op hun beurt het immuunsysteem kunnen verzwakken en tot ziekte kunnen leiden. Om het lichaam te zuiveren maak ik gebruik van innovatieve detoxbehandelingen  die de toxische belasting van het lichaam veilig kunnen verminderen.

Wie heeft baat bij zuiveringsbehandelingen?
Iedereen die zijn algemene gezondheid en welzijn wil verbeteren, kan baat hebben bij een zuivering. Hoewel deze behandelingen niet worden aangeraden voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen ze wel worden toegepast voordat men probeert zwanger te worden om de toxische belasting voor de baby te verminderen.

5 Redenen om voor een zuiveringstherapie te gaan

Ons leven en ons lichaam zijn alleen onze verantwoordelijkheid en niemand anders!

Langer en gezonder leven vereist voortdurende controle en reparatie in het systeem en de levensstijl.  De met technologie doordrenkte levensstijl  heeft als gevolg dat vele mensen niet stilstaan bij de connectie met zichzelf en hun de innerlijke wereld. Als gevolg daarvan beginnen de onnodige stoffen zich op te hopen in verschillende organen van het lichaam, wat leidt tot een langzame verslechtering van het systeem.

Detox' - korte naam voor 'ontgifting', is het therapeutische proces van het elimineren van de schadelijke chemicaliën, bekend als toxines, uit het lichaam. 

Hier zijn de belangrijkste voordelen:

Gezonde lever: De lever is de motor van het lichaam, waar alle voedingsstoffen worden gemetaboliseerd. Op deze manier komt de lever in aanraking met een enorme hoeveelheid onnodige chemicaliën en is het meest vatbaar voor de schade. Regelmatig zuiveren helpt om de werkcapaciteit en functie van de lever te verhogen.

Energiek Lichaam: Meestal verstoort de opgehoopte toxine de reguliere energietoevoer naar verschillende organen, waardoor de algehele energie afneemt. Zuiveringstherapie ontdoet zich van alle onderbreking en verhoogt het energiemetabolisme en de kwaliteit van het leven.

Beheersing van verslaving: Verslaving aan voedsel of andere stoffen zijn niet alleen mentale factoren, maar ook een fysiologische factor. Gifstoffen stimuleren soms de verslaving en verslaving resulteert in meer accumulatie van gifstoffen. Zuiveringstherapieën helpen bij het doorbreken van deze cyclus en het verlichten van de verslaving.

Gelukkiger geest: Onbewust resulteren deze toxines in mentaal ongemak, misschien als gevolg van onbehagen in het lichaam of in alledaagse gewoonten. Zuiveren helpt bij het verlichten van stress op de lichaamssystemen, verbetert het slaappatroon, en herstelt de gemoedsrust terug naar de natuurlijke staat.

Gewicht & afslanken: Een zuiveringstherapie sessie kan het begin zijn van een nieuwe fase in het leven.