Bronpunt Therapie richt zich op de gezondheid van ieder individu

Ontspanningsmassage  (OPTIE ETHERISCHE OLIE)

Deze behandeling stimuleert het parasympatische zenuwstelsel, wat de reactie van uw lichaam op stress kan veranderen. Het helpt een toestand van diepe rust en ontspanning te bevorderen, verlicht spierspanning en kan ook de bloedsomloop en het bewegingsbereik verbeteren.

Massage ONT-ROL methode

Tijdens deze massage worden specifieke lichaamsdelen in ontspannende fase heel traag in beweging gebracht waarop het lichaam zelf de bewustwording ontvangt om een blokkade los te laten. Ook een aanrader bij verkrampte en pijnlijke gewrichten.

Spiritual energy massage

Het menselijk lichaam met zijn zintuiglijke ervaringen is de uitdrukking van kosmische energie die tot uiting komt via de vijf elementen van de natuur (hout, lucht, vuur, water, aarde), die de basis zijn voor alle manifestaties. De Spirituele Energie Massage is voor iedereen een middel om een volmaakte, harmonieuze relatie te scheppen tussen het eigen lichaam en het kosmische bovenbewustzijn. Chakra's worden sterk beïnvloed door de kwaliteit van de mentale activiteit, vooral door de negatieve emoties van de geest. Boosheid en intense vooringenomenheid deprimeren het hele lichaam, waardoor het vatbaar wordt voor allerlei ziekten. Na het ervaren van een sterke emotie zoals woede, voelt het lichaam zich uitgeput. Tegelijk beschadigen emotionele trauma's de chakra's, net zoals ze beschadigd worden door ernstige lichamelijke ziekten..