Bronpunt Therapie richt zich op de gezondheid van ieder individu

Wat is Biomagnetische Therapie?
Biomagnetische therapie, ook bekend als Biomagnetisme of Biomagnetische Paartherapie, is een paradigmaverschuivende, holistische benadering van welzijn die gebruik maakt van magneten van gemiddelde intensiteit (1.000-4.000 gauss) die op specifieke plaatsen met de juiste noord- of zuidpolariteit worden aangebracht. Wanneer nauwkeurig toegepast draagt  deze therapie bij het creëren van de juiste pH en homeostase, de optimale werking van orgaansystemen, de reactie op ontstekingen,  ontgifting, en  emotionele trauma's  die diep in het geheugen van het lichaam bewaard worden.
Het is een krachtige holistische therapie die de pH van het lichaam in evenwicht brengt met behulp van magneten van gemiddelde intensiteit (1.000+ gauss). Het stimuleert de normale systeemfuncties, de bloedsomloop en de zuurstoftoevoer nemen toe, stimuleert ontgiftingswegen, normaliseert de ontstekingsreactie van het lichaam, en helpt emotionele trauma's los te laten die diep in het geheugen van het lichaam bewaard worden. Men denkt dat pH onevenwichtigheden zich kunnen opstapelen en combineren tot een omgeving die vatbaar is voor het ontstaan van ziekten.

Hoe werkt het Biomagnetisme?
Biomagnetisme werkt door magneten te gebruiken om de natuurlijke pH balans van het lichaam te herstellen. Als het lichaam in evenwicht is kan het optimaal functioneren en ziekteverwekkers, bacteriën, virussen, schimmels en parasieten onder controle houden.

Door de magneten op specifieke plaatsen aan te brengen, kunnen we de oxygenatie en de bloedsomloop optimaliseren, en kunnen we helpen bij pijn en ontstekingen. Het herstel van een optimale pH en de bevordering van homeostase stelt het lichaam in staat zichzelf te genezen.

Waarom is pH evenwicht belangrijk?
Het lichaam is een schitterend gebouwde en wijze machine. Om optimaal te kunnen functioneren moet het een licht basische pH van 7.35-7.45 handhaven. Als het systeem buiten die parameters treedt, treedt ziekte op. In zijn oneindige wijsheid stelt het lichaam zich voortdurend bij en brengt het zichzelf in evenwicht om de juiste pH te handhaven. Als een gebied van het systeem zuur is zal er een alkalisch gebied mee resoneren om gelijk te komen aan het gezonde bereik van 7.35-7.45. Een voorbeeld hiervan is dat de zeer zure omgeving van de maag geneutraliseerd wordt door de alkalische omgeving van de darm. pH onevenwichtigheden kunnen echter ook op andere plaatsen in het lichaam voorkomen waar ze niet thuishoren. Men gelooft dat als meer en meer van deze "onnatuurlijke" onevenwichtigheden zich ophopen ze een omgeving creëren die rijp is voor ziekte.

Wat zijn de neveneffecten van Biomagnetisme?
De magneten die voor de therapie gebruikt worden hebben geen negatieve invloed op het lichaam en er zijn geen negatieve bijwerkingen van Biomagnetische Therapie bekend. Hoewel, zoals bij elke aanpak die het lichaam in evenwicht brengt, een "genezingscrisis" kan optreden. Dit is normaal en duurt slechts korte tijd terwijl je lichaam zich aanpast.

Wat is een "genezingscrisis"?
Een genezingscrisis is het resultaat van lang opgeslagen gifstoffen die worden losgemaakt en ziekteverwekkers die endotoxinen afgeven terwijl ze afsterven. Als de toxines en cellulair afval zijn losgemaakt, spoelt het lichaam ze in de bloedbaan om ze te filteren en te elimineren. Deze plotselinge circulatie van gifstoffen kan tijdelijk je welzijn aantasten en er kunnen ziekteverschijnselen optreden. De aanwijzingen dat je een genezingscrisis doormaakt kunnen zijn: hoofdpijn, misselijkheid, lage koorts, spierpijn, stemmingswisselingen, enz. Een genezingscrisis duurt meestal van een paar uur tot een paar dagen, afhankelijk van de persoon en de ernst van zijn situatie. Respecteer de behoeften van je lichaam gedurende deze tijd door voldoende rust te nemen, goed gehydrateerd te blijven, en onnodige stress te vermijden.

Zal Biomagnetisme andere therapieën of behandelingen hinderen?
Biomagnetisme therapie is een integratieve alternatieve therapie die compatibel is met elke andere soort therapie, alternatief of conventioneel, inclusief chemotherapie en bestralingstherapie.

Wie is GEEN kandidaat voor Biomagnetisme?
Alle personen, ongeacht hun huidige gezondheidstoestand of behandelplan, kunnen baat hebben bij Biomagnetische Paartherapie.

 

Als je echter zwanger bent, een pacemaker, insulinepomp of ander elektromagnetisch implantaat hebt, overleg dan met je therapeut of Biomagnetisme geschikt voor je is.

De jouw aangeboden adviezen en behandelingen vervangen op geen enkel moment de therapie voorgeschreven door jouw arts.